Bouwkundige beveiliging

Een goede bouwkundige beveiliging zorgt ervoor dat uw woning of bedrijf minder aantrekkelijk wordt voor de inbreker. Met onze ervaring in zowel advies als montage en onze grote kennis over bouwkundige beveiliging weten wij precies wat u nodig heeft.

Een goede bouwkundige beveiliging bestaat uit goed hang- en sluitwerk in combinatie met de juiste verlichting. Bouwkundige beveiliging is complete beveiliging van alle inbraakgevoelige onderdelen in uw pand, zoals buitendeuren, ramen, lichtkoepels en wand- of gevelconstructies. Deze beveiliging is een belangrijke pilaar in een totaalbeveiliging. Met een goede bouwkundige beveiliging houdt u inbrekers buiten.

Voor inbrekers zijn gevelopeningen de meest gebruikte toegangswegen. Daarom is het heel belangrijk om te bepalen welke scharnieren, hekwerken, kozijnen, glazen, sloten, deuren en rolluiken u in uw situatie het beste toe kunt passen. Overvallers weten immers razendsnel de zwakke punten te vinden en dan ook te benutten. Een goede bouwkundige beveiliging is onmisbaar. Alle reden dus om niet alleen ramen en deuren op de begane grond te beveiligen, maar ook de ramen en eventueel balkondeuren te beveiligen.

Heeft u uw huis eenmaal goed beveiligd, dan is het zaak de aangebrachte voorzieningen goed te gebruiken en te onderhouden. Vervang geen onderdelen zonder goed na te gaan of de totale beveiliging daarmee nog wel aan de eisen voldoet. Voor meer informatie over bouwkundige beveiliging, neem contact met ons op.