Elektronische beveiliging

Een goede beveiliging van uw bezit is geen overbodige luxe. Diefstal is helaas ook in ons land een steeds grote probleem geworden. Inbraken zijn aan de orde van de dag, zelfs op klaarlichte dag. Verzekeringsmaatschappijen stellen daardoor steeds hogere eisen aan de beveiliging. Wilt u uw woonhuis of bedrijfspand vakkundig laten beveiligen? Maasstad Safety regelt het voor u!

Wanneer u de bouwkundige beveiliging heeft uitgevoerd kan een elektronische beveiliging, een nog betere beveiliging voor uw woning of bedrijf zijn. Als de inbreker ondanks de juiste bouwkundige beveiliging toch besluit om een poging te wagen zal de elektronische beveiliging in werking treden. Een elektronische beveiliging is bedoeld om een poging tot of een inbraak tijdig te signaleren, voordat de inbreker kostbare zaken bereikt. Een snelkraak is ook met een alarm niet te voorkomen, maar zal zeker niet uitnodigend werken.

Met elektronische beveiliging kunt u mogelijke indringers snel detecteren en meteen de hulpdiensten alarmeren. Naast het detecteren van inbrekers is het alarmeren van de hulpdiensten van net zo’n groot belang.

Installatie van de systemen moet goed en professioneel gebeuren. Daarom beschikken onze monteurs minimaal over het diploma monteur beveiliging installaties en uiteraard over het bewijs van betrouwbaarheid (afgegeven door het ministerie van justitie). We installeren zowel bedraad- als draadloze systemen.