Vastgoedbeveiliging met Smart Alarm

Lege panden en terreinen vormen een belangrijk doelwit voor onbevoegde bezoekers zoals vandalen, inbrekers en krakers. Vastgoedbeveiliging draagt bij aan een leefbare omgeving en behoud van (de waarde van) het vastgoed. Bovendien brengt leegstandsbeveiliging een forse kostenbesparing met zich mee. VPS Nederland biedt het innovatieve SmartAlarm Gold: een alarmsysteem dat inbraak en vandalisme tegengaat. Het systeem voor vastgoedbeveiliging en bouwplaatsbeveiliging is eenvoudig te installeren en direct beschikbaar. Bovendien werkt het zonder kabels, elektriciteit of telefoonlijn.

Geavanceerd alarmsysteem voor uw vastgoed
Het SmartAlarm Gold systeem wordt in-huis ontwikkeld en biedt als mobiel alarm gemonitorde beveiliging op afstand, met een snelle responstijd. Het geavanceerde alarmsysteem voor vastgoedbeveiliging of bouwplaatsbeveiliging werkt volledig draadloos en beschikt over batterijen met een lange levensduur en ingebouwde sabotagedetectie. In de meeste gevallen wordt het systeem uitgerust met sensoren, die we zowel intern als extern kunnen plaatsen. Dit voorziet in een onmiddellijke detectie en melding van belangrijke incidenten. Wij kunnen het systeem desgewenst voorzien van onder andere bewegingssensoren, deurcontactsensoren, brekend glassensoren, drukmatten, vochtsensoren en rookdetectors. De centrale alarm-unit rusten we standaard uit met ingebouwde kantel- en vochtsensoren.

Leegstandbeveiliging met videobeelden
Daarnaast kunnen we beeld- en videosensoren installeren die, zodra ze geactiveerd worden, een filmfoto en/of videobeelden (maximaal 10 seconden) vastleggen. De vastgelegde informatie wordt meteen naar onze meldkamer gestuurd zodat er, indien nodig, hulpdiensten kunnen uitrukken.

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van terrein- of bouwplaatsbeveiliging voor uw locatie kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.