Bouw beveiliging

Maasstad Security is gespecialiseerd in het beveiligen van bouwplaatsen. Veel bouwplaatsen hebben te maken met inbraken in materiaalcontainers en schaftketen. Bouwmaterialen en machines worden gestolen. Dit levert niet alleen financiële schade op maar ook vertraging van de werkzaamheden.

Maasstad Security heeft verschillende mogelijkheden om dit te vermijden en het project zo optimaal mogelijk te beveiligen. Als specialist in beveiliging voeren we veel opdrachten uit in de bouwwereld. Daardoor hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan in dit werkveld.

Iedere bouwlocatie is anders en vraagt daarom om unieke beveiliging. Alleen een camera is onvoldoende en houdt uw bouwplaats niet veilig. De beveiligingssystemen van Maasstad Security vormen samen met onze beveiligers een oplossing in de strijd tegen diefstal op de bouwplaats. De inzet van de beveiligers is per bouwproject verschillend. Dit hoeft niet alleen in de avond- en nachturen te zijn maar ook op de dag en in het weekend kunnen zij aanwezig zijn op de bouwplaats voor controle, toezicht en het beveiligen van eigendommen en goederen. Bovendien krijgt u altijd een vast team op uw locatie, dus geen wisselende gezichten.

Wij vinden de communicatie met de projectleiding en medewerkers erg belangrijk en zien dat dit ook erg gewaardeerd wordt bij onze huidige opdrachtgevers. Wij zullen dan ook met regelmaat de locatie bezoeken. Voorkom financiële en materiële schade en zorg ervoor dat het bouwproject geen vertraging oploopt. Neem voor meer informatie contact met ons op.