Object Beveiliging

beveiliging-zorginstellingBij bedrijfsbeveiliging wordt vaak als eerste gedacht aan beveiliging  in de avonduren of ’s nachts.

De momenten dat er niemand aanwezig is. Vanwege diefstal en fraude is er tegenwoordig ook overdag steeds meer behoefte aan professioneel toezicht op ingaand en uitgaand verkeer. Of het nu gaat om bezoekers, leveranciers of goederen.

Maasstad Security beschikt over goed opgeleide beveiligers die ook tijdens kantooruren toezien op de veiligheid van u en uw  onderneming.

Objectbeveiligers

Onze objectbeveiligers verrichten controle rondes en hebben een oog voor onregelmatigheden. Daarnaast zorgen zij voor de bediening van alarm/observatiesystemen, het uitvoeren van toegangscontrole en sleutelbeheer en verrichten zij waar nodig visitaties.

Naast gediplomeerd  zijn onze objectbeveiligers opgeleide BHV-ers (bedrijfshulpverleners) en getraind in het gebruik van AED.

Structureel of ad hoc

Of het nu gaat om 24/7 aanwezigheid van een heel team of de tijdelijke inzet van een enkele beveiligingsmedewerker. Maasstad Security beschikt over een flexibel team van objectbeveiligers.

Objectbeveiliging nodig?

Wilt u meer weten over (object)beveiliging bij uw bedrijf? Aarzel dan niet om een gesprek met een van onze specialisten aan te vragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Ons advies is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Maasstad Safety

BHV Cursussen

Ontruimingsoefeningen

Alarm systemen

Camera systemen

Hang- en sluitwerk

Hosted voip telefonie