Rouw beveiliging

Helaas zijn er mensen die misbruik maken van rouwplechtigheden door op het moment van afwezigheid toe te slaan. Het verliezen van een dierbare is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Naast uw verdriet moet u ook veel regelen. Na de begrafenis of crematie thuiskomen en vervolgens ontdekken dat andere misbruik hebben gemaakt van de situatie. Ondenkbaar maar helaas een veelvoorkomend probleem.

Informatie over de begrafenis, crematie of plechtigheid is te verkrijgen via huis aan huis bladen en lokale kranten. Daarnaast is er ook steeds meer online te vinden. Men gebruikt deze gelegenheid voor inbraak of vandalisme. Bij uw afwezigheid nemen wij uw huis (en/of van familieleden) onder onze hoede. De Maasstad Security medewerkers zullen als gastheer erop toezien dat uw bezit onder toezicht blijft.

Naast de beveiliging van uw woonhuis kan het ook noodzakelijk zijn om bij de plechtigheid aanwezig te zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ordeverstoringen, vernielingen of gasten die niet welkom zijn. Maasstad Security is een professional, van onopvallend naar attent aanwezig zijn. Onze beveiligers zijn ervaren, goed opgeleid en in alle situaties in staat om de juiste beslissingen te nemen. In overleg met de familie zal Maasstad Security op gepaste en onderscheidende wijze de beveiligers inzetten.

Door de diensten van Maasstad Security beperkt u de risico’s van inbraak tijdens deze plechtigheden. Wij zorgen ervoor dat u een zorg minder heeft, tijdens de moeilijke periode. Meer informatie over rouwbeveiliging? Neem contact met ons op.