Haven beveiliging

De gevaren en risico’s zijn toegenomen en daardoor zijn de veiligheidseisen drastisch aangescherpt. De behoefte aan professionele havenbeveiliging is daardoor ook toegenomen.

De haven is een omgeving die omgeschreven kan worden als internationaal en dynamisch. Binnen Nederland worden bedrijven in de haven verplicht zich aan te passen aan wet- en regelgeving zoals de ISPS-code en de Havenbeveiligingswet. Met de invoering van ISPS-code (International Ship and Port Security) is de beveiliging van havens op het niveau gebracht dat ook voor luchthavens geldt.

De havenbeveiligers van Maasstad Security zijn in het bezit van het ISPS Haven Certificaat. Dit ISPS certificaat is uw garantie dat onze beveiligers zijn uitgerust voor de werkzaamheden in de haven. Zij verrichten werkzaamheden ten behoeve van havenfaciliteiten en schepen om deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme. Hierbij ligt de nadruk op het tegengaan van ongecontroleerd in en uitgaand personen en goederenverkeer.

Wij komen altijd eerst bij u langs om de situatie te bekijken en dan geven wij direct advies over wat er moet gebeuren. U heeft uiteraard de gelegenheid om de beveiliging uitvoerig met ons door te spreken en eventueel wat bij te stellen.

Maasstad Security zet zich in om particulieren en bedrijven te beveiligen in en om een haven. Wij zijn goed onderlegd in het vak en hierin gecertificeerd. Denkt u al langer over het beveiligen? Stel het niet langer uit, maar onderneem actie en neem contact met ons op voor een afspraak.