Zorginstellingen

Zorginstellingen zijn vaak erg groot en zijn er veel bezoekers die binnenkomen en weer verlaten. Het is een open instelling en daardoor erg kwetsbaar. De wisseling van patiënten is hoog en dagelijks komen er veel uiteenlopende bezoekers. Naast gewone patiënten kunnen er ook bijzondere gasten als arrestanten voor behandeling worden opgenomen en wellicht het werk van uw personeel hinderen. Daarnaast moeten patiëntendossiers, medicijnen en apparatuur buiten het bereik van onbevoegden blijven.

Om de veiligheid van uw personeel, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen, is het belangrijk om te weten wie uw zorginstelling bezoekt. Wij kunnen u zorgbeveiliging aanbieden die niet alleen een veiligheidsgevoel oplevert, maar ook daadwerkelijk veilig is!

Maasstad Security levert zorgbeveiligers die speciaal zijn opgeleid voor het werken in de zorg. Een zorgbeveiliger is breed inzetbaar en weet om te gaan met bepaalde emoties van patiënten, gasten en bezoekers. Een zorgbeveiliger is geen zorgtoezichthouder maar een medewerker die bijdraagt aan de ontvangst- en verblijfsbeleving van uw klant, gast of patiënt.

De zorgbeveiligers van Maasstad Security zijn professionals die in elke situatie zorgvuldig kunnen handelen. Zij zijn in bezit van een EHBO diploma en ze hebben BHV (bedrijfshulpverlening) cursus afgerond.

Geen zorginstelling is gelijk aan de andere. Daarom gaan wij uit van de persoonlijke benaderingsmethodiek. Bij een kennismaking nemen wij uw zorginstelling door, dit vormt de basis van het plan van aanpak. Heeft u interesse in een totaaloplossing voor uw zorginstelling? Neem dan contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden voor uw zorginstelling.