Winkel surveillance

Elke winkelier kent het probleem: winkeldiefstal en criminaliteit. Helaas is winkeldiefstal aan de orde van de dag. Voor u als ondernemer kan dit een behoorlijk verlies van de inkomsten betekenen. Daarnaast geeft het u en uw personeel een onveilig gevoel. De werksituatie verslechtert hierdoor en resulteert in bijvoorbeeld: verhoogde premies, ziekteverzuim en minder gemotiveerd personeel.

Zonder functioneel toezicht blijkt het criminaliteitsgehalte in winkels vaak hoog te zijn. Hierdoor ontstaat dan ook een onaantrekkelijk ondernemersklimaat. Naast de dagelijkse werkzaamheden van het personeel hebben zij niet de tijd en mogelijkheid om toezicht te houden. Maasstad Security ontlast uw personeel en zorgt voor een verhoogde veiligheid! Wij doen er alles aan om de winkeldieven en zakkenrollers niet te laten toeslaan.

Naast het creëren van veilige winkelomgeving zijn er nog aantal voordelen dat een goede winkelsurveillance met zich meebrengt. De veilige omgeving is al prettig voor uw klanten, personeel en uzelf.

Maar onze winkelsurveillanten zorgen ook voor:

  • Voorkomen van overlast en winkeldiefstal
  • Meer winst dankzij de aanpak
  • Veiligheid voor de producten en andere eigendommen

Winkelsurveillance wordt steeds belangrijker. Zorg ervoor dat uw winkel zo veilig mogelijk is en dat winkeldiefstal voorkomen wordt. Kies daarom voor Maasstad Security, samen met u stellen wij een beveiligingsplan op. Met onze surveillance kunnen we veel vervelende situaties vermijden. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.