Evenementen beveiliging

Als u een evenement organiseert, wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van u gastvrijheid. U wilt immers dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terug kijken op het evenement. Het is belangrijk dat de veiligheid voor bezoekers en organisatie gegarandeerd is.

Maasstad Security verzorgt de beveiliging voor verschillende evenementen zoals: festivals, tentoonstellingen, congressen, beurzen, sportwedstrijden en andere evenementen en bijeenkomsten. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom zorgen wij van tevoren voor goede afstemming met verschillende hulpdiensten.

De aanwezigheid van onze beveiligers tijdens uw evenement heeft alleen al werking door de aanwezigheid. Anderzijds kunt u er ook van op aan dat de medewerkers van Maasstad Security juist handelen wanneer er een verstoring aan de orde is. Verder zijn onze beveiligers echte teamspelers: vriendelijk, gastvrij, klantgericht en goed opgeleid. Maar uiteraard resoluut en duidelijk indien nodig.

Maasstad Security is een vernieuwende evenementenbeveiliger. Balans vinden tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar wij onze medewerkers op trainen. We ontwikkelen continu nieuwe trainingen en zoeken nieuwe methodes en systemen om evenementen nog veiliger te laten verlopen.

Bent u geïnteresseerd in onze evenementenbeveiliging en wilt u de zekerheid ervaren? Neem contact met ons op!