Collectieve surveillance

Steeds vaker kiezen ondernemers/particulieren voor de samenwerking met een beveiligingsbedrijf om risicogevoelige terreinen te beveiligen. Er komt dan een vorm van collectieve beveiliging tot stand. Collectieve beveiliging bestaat uit het permanent toezicht houden op een bedrijventerrein. Door Maasstad Security in te schakelen, bereikt u het gewenste beveiligingsniveau.

Het systeem van collectieve surveillance in een beperkt gebied is zeer succesvol. Collectieve surveillance wordt veel op bedrijfsterreinen uitgevoerd. Ook voor bedrijven, particulieren en instellingen die niet gevestigd zijn op een bedrijventerrein, is dit systeem zeer aantrekkelijk. Maasstad Security heeft een sterke positie en een goed naam verworven, wat betreft collectieve surveillance.

Bij collectieve surveillance houden onze surveillanten uw hele bedrijventerrein goed in de gaten. De surveillanten rijden op verschillende tijdstippen over uw bedrijventerrein. Zij inspecteren alle bedrijven die zijn aangesloten bij de collectieve beveiliging.

Vooral het veiligheidsgevoel op de bedrijfsterreinen en natuurlijk de inbraakcijfers zijn van belang. Maasstad Security behaald op elk door hen beveiligd terrein, als het gaat om zaken als veiligheidsgevoel en inbraakcijfers, resultaten die beter zijn dan het landelijk gemiddelde. Wanneer de surveillant, tijdens de dienstverrichtingen, geconfronteerd wordt met een verdachte of bijzondere omstandigheden, dan schakelt deze direct de plaatselijke politie in.

Hoe meer bedrijven/woningen in een bepaald gebied meedoen, hoe lager de vaste kosten voor de beveiliging! Wij geven u graag persoonlijk advies. Interesse in onze aanpak? Neem contact met ons op.