Brand- & Sluitronde

Om uw bedrijf afdoende te beveiligen, is een brand- en sluitronde van essentieel belang. Middels deze ronde word het bedrijf aan een nauwkeurig onderzoek onderworpen.

Alles wordt vóóraf met u doorgesproken en opgenomen in een schriftelijke instructie.Door deze rondes door onze surveillanten te laten lopen heeft u de zekerheid dat uw pand door specifiek hiervoor opgeleide beveiligingsbeambten wordt afgesloten en uw eventueel aanwezige beveiligingsinstallatie op de juiste wijze wordt ingeschakeld.

Verder word er door de surveillant speciale aandacht gegeven aan:

verdachte personen en/of zaken

brandgevaarlijke situaties

dat ramen, deuren en poorten gesloten zijn

het hekwerk en verlichting in orde is

lekkages of andere onregelmatigheden

door u aangewezen aandachtspunten

informatie goed is opgeborgen

brand blusmiddelen in orde zijn

alarmsystemen goed werken en zijn ingeschakeld

Per controleronde maakt de surveillant een handgeschreven rapport met bijzonderheden en opmerkingen. Deze rapportage wordt op een door u afgesproken plek gedeponeerd. Zo heeft u, als opdrachtgever, elke dag een overzicht van de werkzaamheden en eventuele bijzonderheden.

Of u Maasstad Security vraagt voor het zelfstandig sluiten van uw pand, of u vraagt ons om een van uw medewerkers te begeleiden, u kunt er altijd zeker van zijn dat uw belangen op professionele wijze worden behartigd!
Ook ‘ s nachts kan Maasstad Security de veiligheid van uw pand vergroten. Op verzoek voert de mobiele surveillant vaste of variabele controles uit, in en/of om uw pand.

Maasstad Safety

BHV Cursussen

Ontruimingsoefeningen

Alarm systemen

Camera systemen

Hang- en sluitwerk

Hosted voip telefonie