Vakantie woonhuis beveiliging

U gaat binnenkort op vakantie? Dan wilt u met een gerust hart uw woonhuis achter kunnen laten. De vakantie periode is heerlijk om er even tussen uit te gaan, maar de vakantie periode is ook een periode van veel inbraken of poging tot inbraak.

Vaak wordt bij afwezigheid een beroep gedaan op buren, familie of vrienden om een oogje in het zeil te houden. Maar wat als zij tijdens uw vakantie niet beschikbaar zijn? Of heeft u behoefte aan professionele beveiliging van uw woonhuis? Maasstad Security biedt de oplossing. Tijdens uw afwezigheid werpen onze beveiligers graag een blik op uw woonhuis om eventueel onregelmatigheden vast te stellen en eigendommen te controleren. Uw woning wordt in de ronde opgenomen en er wordt gedurende uw vakantie op onregelmatige tijden controles uitgevoerd.

Indien gewenst kunt u ook uw sleutels in beheer geven bij Maasstad Security, bijvoorbeeld om de gordijnen open en dicht te doen, de brievenbus te legen en de planten water te geven. Zo hoeft u, behalve onze beveiliger, niemand toe te laten in uw woning. Maasstad Security stelt samen met u instructies op voor de beveiliging tijdens uw afwezigheid. Volgens individuele afspraken zorgen onze medewerkers voor vakkundige beveiliging.

Interesse in vakantie beveiliging? Maak dan gebruik van Maasstad Security. Met Maasstad Security bent u zeker van professioneel toezicht op uw woonhuis. Voor meer informatie neem contact met ons op.